Beeld & geluid, witgoed en satelliet
Beeld & geluid, witgoed en satelliet
Welkom op de website van Van der Veen Service. Wij zijn gespecialiseerd in beeld & geluid, witgoed en satelliet producten. Lees meer op ons bedrijfsprofiel.
Reparatie en onderhoud
Reparatie en onderhoud
Wij staan klaar voor reparatie, service en onderhoud. Voor 9 uur gebeld, meestal dezelfde dag hersteld! Lees meer op de reparatie en onderhoud pagina.

Witgoed reparatie

De wasmachine en droger: U heeft ze dagelijks nodig, dus het is erg onhandig en vervelend wanneer u één van uw huishoudelijke apparaten niet meer kunt gebruiken. Van der Veen Service helpt u graag door uw witgoed zo snel mogelijk te repareren!

U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud voor alle soorten en merken witgoed, bij u thuis of binnen uw bedrijf. Onze specialisatie ligt bij wasmachines en drogers. Uw apparaat wordt grondig onderzocht, waarna u een eerlijk advies en een prijsopgave krijgt. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan!

Witgoed reparatie door Van der Veen Service

wasmachine-witgoed-monteurVan der Veen Service is een gespecialiseerd bedrijf, gevestigd in Onnen. Na 33 jaar werken in de branche besloot Appie van der Veen dat het tijd was om zelfstandig aan de slag te gaan. Inmiddels is Van der Veen service een begrip in Onnen en omstreken en staat het bedrijf bekend om de goede service en het vakmanschap. Heeft u defecte apparatuur, geef het aan ons door! Reparatie bij onze witgoed service hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn.

Naast service en vakmanschap staat persoonlijk contact centraal bij Van der Veen service. 6 dagen per week kunt u telefonisch contact opnemen en een afspraak maken om een monteur naar uw wasmachine of droger te laten kijken.

Wilt u eerst meer weten? Stuur gerust een berichtje met uw probleem. Vaak kunnen we van tevoren al een goede inschatting maken van het probleem, hoe lang het duurt om dit op te lossen en wat de kosten zullen zijn. Overtuigd? Belt u voor 9 uur, dan komt de monteur nog dezelfde dag bij u langs. De specialist laat u niet in de steek!

Wij repareren in de volgende regio’s: Groningen, Harkstede, Leek, Roden, Hoogezand, Veendam, Haren, Westerbroek, Eelderwolde, Peize, Paterswolde, Vries, Tynaarlo, Noordlaren en meer!

Contact

Wilt u uw witgoed laten repareren of heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met Van der Veen Service! Op onze contactpagina vindt u al onze gegevens en kunt u een bericht achterlaten.

Copyright © 2019 vanderveenservice.nl. Content door: Van der Veen Service | Webontwikkeling:  Convident