Beeld & geluid, witgoed en satelliet
Beeld & geluid, witgoed en satelliet
Welkom op de website van Van der Veen Service. Wij zijn gespecialiseerd in beeld & geluid, witgoed en satelliet producten. Lees meer op ons bedrijfsprofiel.
Reparatie en onderhoud
Reparatie en onderhoud
Wij staan klaar voor reparatie, service en onderhoud. Voor 9 uur gebeld, meestal dezelfde dag hersteld! Lees meer op de reparatie en onderhoud pagina.

Van der Veen Service: uw satelliet specialist

Veel mensen hebben het voordeel van televisie kijken via de schotel al ontdekt: het biedt namelijk een uitstekende HD-beeldkwaliteit tegen vaak lagere kosten dan tv via de kabel. Overweegt u ook om te kiezen voor een schotel, bijvoorbeeld met het aanbod van CanalDigitaal? Dan adviseren wij u om deze te laten uitrichten en installeren door een satelliet specialist. Bij Van der Veen Service helpen wij u hier graag mee! Wij zijn zes dagen in de week bereikbaar, dus heeft u een vraag? Laat het ons gerust weten, telefonisch (050 50 34 128 of 06 25 42 70 95) of via de e-mail (info@vanderveenservice.nl). 

Waarom heeft u een schotel specialist nodig?

Digitaal televisie kijken via de satelliet geeft over het algemeen de beste HD-beeldkwaliteit. Het signaal wordt immers rechtstreeks door de satelliet uitgezonden en opgevangen door de schotel bij uw huis. Er gaat geen lang kabelnetwerk aan vooraf voordat het signaal uw huis bereikt, zoals bij kabelaanbieders als Ziggo. Maar om de beste kwaliteit uit het satellietsignaal te halen, moet u beginnen bij het begin: de schotel installeren. De schotel uitrichten is daarbij het belangrijkste werk dat wij doen als satelliet specialist.

Haalt u de schotel installateur erbij, dan zorgt hij ervoor dat de schotel maar één keer afgesteld hoeft te worden. De satellieten veranderen niet van plaats, dus eens een goed signaal is altijd een goed signaal. Een slecht afgestelde schotel kan resulteren in een blokkerig beeld of bij slecht weer zelfs helemaal uitvallen. Met een goede en precieze installatie gebeurt dat niet. Een schotel afstellen is vakwerk en kunt u dus het beste overlaten aan de schotel specialist!

Een schotel uitrichten: hoe werkt dat?

astra Heeft u al een schotel hangen, maar moet deze alleen nog worden afgesteld? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen!

CanalDigitaal Dealers

foto
Van der Veen Service is een van de officiële CanalDigitaal dealers: u bent er dus van verzekerd dat u de beste kwaliteit krijgt, met al meer dan 33 jaar ervaring en vakmanschap. Wij helpen u graag!

 

Copyright © 2019 vanderveenservice.nl. Content door: Van der Veen Service | Webontwikkeling:  Convident