Beeld & geluid, witgoed en satelliet
Beeld & geluid, witgoed en satelliet
Welkom op de website van Van der Veen Service. Wij zijn gespecialiseerd in beeld & geluid, witgoed en satelliet producten. Lees meer op ons bedrijfsprofiel.
Reparatie en onderhoud
Reparatie en onderhoud
Wij staan klaar voor reparatie, service en onderhoud. Voor 9 uur gebeld, meestal dezelfde dag hersteld! Lees meer op de reparatie en onderhoud pagina.

Reparatie en onderhoud

 

Voor 9 uur gebeld, meestal dezelfde dag hersteld

product

Van der Veen Service doet in reparatie en onderhoud voor alle soorten en merken huishoudelijke apparaten bij u thuis en in uw bedrijf. Wij zullen uw apparaat grondig onderzoeken en vervolgens een eerlijk advies en prijsopgave geven zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan.

Door jaren van ervaring in het repareren van allerlei apparatuur is onze kennis op het gebied van elektronica repareren erg hoog. De kans, dat we u kunnen helpen met uw defecte apparatuur is erg groot. In de loop der jaren is er ruime ervaring opgedaan in de reparatie van vrijwel alle soorten elektronica voor zowel particulier als industrie.

Heeft u defecte apparatuur? Geef het aan van der Veen Service door. Goede reparatie hoeft helemaal niet duur hoeft te zijn! Toch eerst meer weten? Schroom dan niet en stuur ons een mail of bericht via het contactformulier met uw probleem. Vaak kunnen we van tevoren al heel goed inschatten hoe het probleem op te lossen is, hoe lang we ervoor nodig hebben en wat de kosten ongeveer zullen zijn!

We hebben de meest voorkomende onderdelen in de serviceauto, zodat meestal de reparatie direct kan worden uitgevoerd.
 

Het vertrouwde adres

Al jaren zijn wij hét vertrouwde adres voor het oplossen van uw storingen! Daarbij streven wij er dagelijks naar om klanten die voor 9 uur bellen, dezelfde dag te helpen. Mocht repareren niet meer ( uit ) kunnen, dan kunt u een nieuw product bij ons aanschaffen.

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden! Voor meer informatie en het doorgeven van een storing kunt u ons mailen via het contactformulier of bellen naar 050 50 34 128 of 06 25 42 70 95.

 

Copyright © 2019 vanderveenservice.nl. Content door: Van der Veen Service | Webontwikkeling:  Convident