Beeld & geluid, witgoed en satelliet
Beeld & geluid, witgoed en satelliet
Welkom op de website van Van der Veen Service. Wij zijn gespecialiseerd in beeld & geluid, witgoed en satelliet producten. Lees meer op ons bedrijfsprofiel.
Reparatie en onderhoud
Reparatie en onderhoud
Wij staan klaar voor reparatie, service en onderhoud. Voor 9 uur gebeld, meestal dezelfde dag hersteld! Lees meer op de reparatie en onderhoud pagina.

Bedrijfsprofiel

 

Van der Veen Service

foto

Bedrijfsprofiel – Het in Onnen gelegen eenmansbedrijf is al jaren specialist op het gebied van beeld & geluid, witgoed, inbouwapparatuur en satelliet.

Eigenaar van Van der Veen Service is dhr. Appie van der Veen. Na 33 jaar ervaring in deze branche en zijn ondernemersgedachten werd er wel eens gefilosofeerd over enige vorm van zelfstandigheid. Na lang wikken en wegen was de tijd daar om de uitdaging aan te gaan en een eigen elektronicabedrijf te starten.

Met veel gedrevenheid en vakmanschap is Van der Veen Service nu al een begrip in Onnen en omstreken. De service en kwaliteit staan voorop en dat maakt Van der Veen Service waar. Ook deze website gebouwd door Internetbureau Redeal uit Groningen is een verlengstuk van de service, een overzichtelijk geheel met duidelijke informatie die te allen tijde opgevraagd kan worden. Toch zal het persoonlijke contact altijd de boventoon blijven voeren. Korte snelle communicatieve lijnen via de mobiele telefoon zorgen ervoor dat uw specialist u niet in de steek laat!

Van der Veen Service wenst u veel plezier met het bezoek op onze website.

Copyright © 2019 vanderveenservice.nl. Content door: Van der Veen Service | Webontwikkeling:  Convident