Beeld & geluid, witgoed en satelliet
Beeld & geluid, witgoed en satelliet
Welkom op de website van Van der Veen Service. Wij zijn gespecialiseerd in beeld & geluid, witgoed en satelliet producten. Lees meer op ons bedrijfsprofiel.
Reparatie en onderhoud
Reparatie en onderhoud
Wij staan klaar voor reparatie, service en onderhoud. Voor 9 uur gebeld, meestal dezelfde dag hersteld! Lees meer op de reparatie en onderhoud pagina.

Assortiment

 

HD satelliet schotel 

Een hot item tegenwoordig is een HD satelliet schotel, die heeft u nodig om het digitale televisiesignaal vanaf de satelliet te ontvangen. De schotel fungeert hierbij als een ‘grote spiegel’, die het signaal opvangt en gebundeld reflecteert naar de kop. Deze ontvangstkop wordt ook wel LNB genoemd en wordt gemonteerd op uw schotel. Vanaf de kop gaat het signaal, via de kabels en de HD-satellietontvanger naar je tv. Al deze componenten zijn nodig om te genieten van Canal Digitaal HD TV in haarscherpe kwaliteit.

astra                                                               foto
 

De expert herkent u aan het speciale logo

Een schotelantenne installeren is vakwerk. Dankzij een nauwkeurige installatie geniet u optimaal van alle televisie- en radiozenders die ASTRA in de hoogste kwaliteit bij u in de huiskamer brengt. Een advies op maat, speciaal gericht op uw wensen en uw woonsituatie, is daarom belangrijk. Laat u daarom adviseren door een satellietspecialist. ASTRA heeft een selecte groep vakkundige satellietexperts het predikaat ASTRA Service Dealer gegeven. Dit zijn dealers die regelmatig getraind worden en die de laatste ontwikkelingen als eerste kunnen toepassen. Advies en installatie zullen hierdoor altijd op hoog niveau worden uitgevoerd.
 

Ruim assortiment huishoudelektronica

Van der Veen Service verkoopt en repareert beeld & geluid, witgoed en inbouwapparatuur. Altijd een ruim assortiment huishoudelektronica. Wij verkopen nieuwe en gebruikte apparatuur van alle bekende merken, die wij uiteraard ook voor u kunnen installeren. Daarnaast kunnen we van alle merken losse onderdelen bestellen.
 

Nieuw of vervangen

Het is echter niet altijd nodig om een defect apparaat te vervangen, en vaak kunt u op die manier veel geld besparen. Wij denken hierover graag met u mee, en kunnen u deskundig adviseren omtrent de mogelijkheid van reparatie en de kosten die dat met zich meebrengt. Dat advies brengen we vanzelfsprekend uit na zorgvuldig onderzoek.

Mocht u kiezen voor een nieuw apparaat, dan adviseren wij u graag welk merk of type het meest geschikt voor u is.

Waar bestaat ons assortiment onder andere uit?

– Plasma / LED TV                                                       – Wasmachines

– Radio / CD                                                               – Drogers

– Video / DVD                                                             – Vaatwassers

– Digitaalontvanger                                                     – Koelkasten

– Satalliet                                                                   – Ovens

– Vriezers

En nog veel meer! Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel.

Copyright © 2019 vanderveenservice.nl. Content door: Van der Veen Service | Webontwikkeling:  Convident